2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Vinduespudser Østerbro

Ruder, der skinner, til priser, du kan betale

Rene vinduer? Den klarer vi hos DetKlareUdsyn.dk! Vi er din lokale vinduespudser på Østerbro, og derudover kan vi hjælpe med så godt som alt, når det gælder glarmesterarbejde. Det uanset om du skal have skiftet ruderne til energiglas, have skiftet altanafskærmningen eller noget helt tredje.

DetKlareUdsyn.dk – skinnende klart

DetKlareUdsyn.dk er dygtig, mødestabil og til at betale. Virksomheden har eksisteret siden 1997, men arbejdsstyrken har erfaring helt tilbage fra 1982, så vi har pudset vores del af ruder. Vi er derfor dygtige til det, vi laver, og vi sætter en ære i at levere et godt resultat – hver gang. Det vidner vores tilfredse kunder også om. Vi påtager os alle typer opgaver; stor eller lille, privat eller virksomhed, og vi ser frem til at høre fra dig.

Vand og sæbe = 0 striber

Når vi pudser dine vinduer, gør vi det med vand og sæbe – og en erfaren hånd. Det giver skinnende rene ruder, der er 100 pct. stribefri. Der er ikke noget hokuspokus i ruder uden striber; det kræver bare masser af erfaring, og den har vi!

Vi klarer alle typer vinduespudseropgaver – både de store og de små, de krævende og de lidt mere ligetil. Måske døjer du med trafikfilm på ruderne, eller trænger du blot til en hurtig opfriskning af ruderne? Vi klarer det hele – hurtigt og professionelt.

DetKlareUdsyn.dk – vi holder aftaler

Ud over at være gode til at pudse vinduer, er vi gode til at overholde vores aftaler. Derfor kan du trygt regne med, at vi dukker op til aftalt tid på det aftalte sted. Og vi sørger oven i købet for at sende en sms til dig, dagen før vi kommer, bare for at minde dig om vores aftale.

DetKlareUdsyn.dk er din lokale vinduespudser på Østerbro. Vi pudser dine vinduer, uanset om du bor i hus eller lejlighed på Østerbro.

DetKlareUdsyn.dk holder en aftale. Du trygt regne med, at vi dukker op som aftalt. Og vi sørger oven i købet for at sende en sms til dig, dagen før vi kommer, bare for at minde dig om vores aftale.

Kontakt os ved vinduespudsning på Østerbro

DetKlareUdsyn.dk kan pudse dine vinduer, uanset om du bor i hus eller lejlighed på Østerbro. Vi kan også være behjælpelige med øvrige glasopgaver, lige fra altanafskærmning til udskiftning af ruder. Kontakt os via telefon eller formularen på vores hjemmeside, så vender vi tilbage til dig. Og når vi har været ude og besigtige opgaven, giver vi dig et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular