2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Vinduespudser Herlev

Vi pudser dine vinduer

Hos DetKlareUdsyn.dk pudser vi dine ruder, til de skinner. Og der vil ikke være skyggen af striber på dem. Så hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet end at pudse vinduer, er du meget velkommen til at kontakte DetKlareUdsyn.dk allerede i dag – så rykker vi ud og giver dig ruder, der er til at se ud af.

Hvad kan DetKlareUdsyn.dk?

Hos DetKlareUdsyn.dk kan vi klare lidt af hvert. Ud over at være professionel vinduespudser er vi også professionel glarmester, og vi kan stå for udskiftning af hhv. ruder, altanafskærmning, bruseniche og meget andet. Så længe, det er lavet af glas, kan vi fikse det. Virksomheden har eksisteret siden 1997, men vores erfaring stammer helt tilbage fra 1982. Det betyder, at du får masser af erfaring med i købet, når du hyrer en af vores vinduespudsere til at vaske dine vinduer i Herlev eller omegn.

Sådan gør vi

Der er ikke noget hokuspokus involveret, når vi kommer og pudser vinduer. Vi vasker dem først i en særlig blanding af vand og sæbe, og herefter tilsætter vi erfaring og vinduespudserteknik. Det giver et superflot – og stribefrit – resultat, og dine vinduer bliver nærmest tikke til at kende igen.

Du kan i øvrigt være sikker på, at vi overholder de aftaler, vi laver, og vi sender altid en sms, dagen før vi kommer. På den måde sikrer både du og vi, at alle husker aftalen.

Kontakt os i dag, og få et godt tilbud

Er du bosat i Herlev eller omegn, og kunne dine vinduer godt trænge til at blive pudset, så kontakt os via telefon eller kontaktformular på DetKlareUdsyn.dk. Vi kommer så og besigtiger opgaven, og derefter får du et tilbud, du ikke kan sige nej til. Og når vi har aftalt et tidspunkt, dukker vi op og giver dig skinnende rene ruder.

Vi er din Professionelle glarmester og vinduespudser i Herlev

Vi sætter altid en ære i altid at levere skinnende rene ruder

Vinduespudsning i Herlev og omegn

Du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Giv os et kald, eller brug kontaktformularen på vores hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular