2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Vinduespudser Bagsværd

Beskidte ruder

Er ruderne snavsede? Så kan DetKlareUdsyn.dk hjælpe. Slut med selv at kravle rundt på stiger, stole og skamler for at få pudset ruderne – lad de professionelle om sagen, og få skinnende rene vinduer; helt uden striber, naturligvis!

Professionel vinduespudser

Hos DetKlareUdsyn.dk er vi professionelle glarmestre – og professionelle vinduespudsere. Virksomheden har eksisteret siden 1997, men vores erfaring stammer helt tilbage fra 1982, så vi tør godt sige, at vi ved, hvad vi laver – og at vi er gode til det. Vi pudser vinduer for både virksomheder og private, og vi kan komme til overalt. Også det lille vindue, som er svært at nå. Vores professionelle udstyr gør det muligt for os at pudse vinduer på svært fremkommelige steder, så du kan få mest muligt ud af sollyset.

Rene ruder – sådan!

Der er noget tilfredsstillende ved helt rene ruder. Og bevares – du kan sagtens selv pudse dem. Vi kan bare gøre det bedre. Det er nemlig ikke helt nemt at få skinnende rene ruder uden striber, hvis man ikke har ’taget’ på det. Det har vi i høj grad, og derfor bliver resultatet så godt. Vi vasker og pudser udelukkende med vand og sæbe; det er skånsomt for både miljøet og dine ruder, og så bliver resultatet perfekt.

Sådan foregår det

Hvis du har brug for en vinduespudser i eller omkring Bagsværd, er du meget velkommen til at ringe til os. Vi kommer altid ud og kigger på arbejdet, før vi afgiver tilbud. Når vi har set størrelsen på opgaven, får du en pris fra os. Når vi er blevet enige om prisen, bliver vi også enige om en dato for vinduespudsningen. Den dato overholder vi naturligvis altid – vi er mødestabile og professionelle hos DetKlareUdsyn.dk, og hos os er en aftale en aftale. Du modtager desuden altid en sms, dagen før vi påbegynder arbejdet. Som en lille reminder i tilfælde af, at du skulle have glemt det.

Kontakt os ved behov for en vinduespudser i Bagsværd

Hvis du har brug for at få pudset vinduer i Bagsværd eller omegn, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi rykker gerne ud og afgiver tilbud på din opgave. Og har du øvrige glas relaterede opgaver, du skal have lavet, kan vi også hjælpe dig med dem. Som professionel og erfaren glarmester kan vi bl.a. hjælpe med at udskifte ruder, opsætte altanafskærmning, rådgive om lydisolerende ruder mv. Vi glæder os til at høre fra dig.

Er ruderne snavsede? Så kan DetKlareUdsyn.dk hjælpe.

Professionelle vinduespudsere fra det klare udsyn.

Vinduespudser Bagsværd

Der er noget tilfredsstillende ved helt rene ruder.

Vinduespudser Bagsværd

Vinduespudser i Bagsværd kommer over alt

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular