2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

RENE VINDUER ER FLOTTERE

Vi er gode til glas.

Hos DetKlareUdsyn.dk udfører vi udover alle glarmesteropgaver, også grundig vinduespudsning, fordi det er, trods alt, en skam når et flot vinduesparti får en uklædelig overflade, dækket af fedt og skidt.

ALLE STEDER – ALLE STØRRELSER

Pudsning af vinduer er noget der uundgåeligt rammer os alle. Hvis man ikke har håndelaget og udstyret til det, er det en bøvlet og utaknemmelig opgave, som aldrig bliver løst helt ligeså flot som når en professionel vinduespudser løser opgaven. Vi er professionelle, og vi pudser vinduer for både private og erhverv – altid ordentlig, og altid med et smil. Uanset om vi skal bruges til dine egne vinduer i lejligheden, eller til vinduespartier i en svømmehal, kirke, skole, børnehave, butik, trappeopgang, fabrik, bank eller ambassade, er vi både pålidelige og dygtige. Det ved vi, fordi vi er meget opmærksomme på at vores kunder er tilfredse, og fordi vi selv er perfektionister.

Vinduer bliver beskidte – sådan er det bare. Uanset hvor stort eller småt det er, eller om det er vinduet fra kontoret eller køkkenet, er det irriterende og skæmmende. Så hvis du overvejer at hyre en vinduespudser til dit hotel, plejehjem, indkøbscenter, eller hvad du end skulle mangle, så hjælper vi gerne.

KONTAKT OS

Hvis du står for vinduespudsningen, så kontakt os endelig. Vi sørger for at vores priser er fair, både for os og især for dig, og møder på alle opgaver med et smil på læben, uanset størrelsen. Vi kan altid kontaktes på både telefon og på mail, og vil meget gerne hjælpe med et godt tilbud, og selvfølgelig at holde dit udsyn pænt.

Vi pudser i følgende områder

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular