2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Priser på termorude

De fleste har en tendens til at tro, at det er voldsomt dyrt at få skiftet sine ruder til termoruder. Men prisen på termoruder er slet ikke så høj endda – slet ikke, hvis man har de langsigtede økonomiske briller på. Man skal tænke på termoruder som en investering og ikke bare et vindue. Termoruder er nemlig både nemme at vedligeholde og med til at isolere huset og give et godt indeklima. Og på længere sigt giver det besparelser på energiregnskabet.

Hos DetKlareUdsyn.dk fører vi termoruder til absolut rimelige priser. Din endelige pris afhænger af, hvilken type, størrelse og antal af termoruder, du skal bruge, men vi garanterer dig, at vores priser er konkurrencedygtige.

På www.DetKlareUdsyn.dk finder du en energiberegner. Hvis du taster nogle få oplysninger ind i den, kan du hurtigt få et overordnet overblik over, hvilken type termorude der vil egne sig bedst hjemme hos dig. Typen af termoruder har nemlig også indflydelse på prisen på termoruder. Læs med nedenfor for en hurtig gennemgang af de forskellige typer termoruder:

 

Pris på termoruder med energiglas

En udskiftning af termoruder kan føles som en stor udgift lige her og nu. Men når man indregner den energibesparelse, der i reglen følger med en udskiftning af vinduesruder, så ser regnestykket ganske positivt ud, og det kræver desuden ikke mere end få år at få sin investering tjent ind igen med termoruder med energiglas. Kontakt os for priser på termoruder.

 

Pris på termoruder med lydruder

Hvis du bor tæt på en trafikeret vej, en lufthavn eller lignende, så kan du få god gavn af lydisolerende termoruder. Vælg mellem ruder med flere forskellige niveauer af lyddæmpning – de ruder, der lydisolerer mest effektivt går op til 50 dB, der svarer til niveauet for en almindelig samtale. Kontakt os for priser på termoruder med lydruder.

 

Pris på VELUX termoruder

De klassiske VELUX termoruder har to lag glas og er meget energibesparende. Det skyldes, at de er meget isolerende. En bolig med ældre ovenlysvinduer kan sluge meget energi, så det kan være fornuftigt økonomisk at skifte til termoruder fra VELUX. Kontakt os for priser på termoruder.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular

×