2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Butiksruder med termoglas

Nye butiksruder

Hvis du driver en butik, og dine ruder trænger til en udskiftning – enten fordi de er gået i stykker, eller fordi du gerne vil opgradere til nogle nye butiksruder, der er lidt sikrere end de gamle, f.eks. termoruder med sikringsglas – så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig.

Det Klare Udsyn er din professionelle glarmester, som løser alle tænkelige opgaver relateret til glas for både virksomheder og private.

Det klare udsyn anbefaler

Når det gælder nye butiksruder, anbefaler vi til hver en tid termoruder med sikringsglas. Det gør vi, fordi sikringsglas, som navnet antyder, er væsentligt sikrere end traditionelle termoruder, hvilket skyldes fabrikationen af dem. Og det er jo desværre ikke alle, der har lige nemt ved at kende forskel på dit og mit.

FLERE FORSKELLIGE TYPER SIKRINGSGLAS EGNER SIG TIL NYE BUTIKSRUDER

Der findes tre forskellige typer sikringsglas/sikringsruder, som vil egne sig fortrinligt til nye butiksruder.

Af de nævnte typer sikringsglas, er det de ruder med hærdet og lamineret glas, der er de ’sikreste’, men de øvrige typer er også fuldt ud egnede som nye butiksruder. Alle tre typer glas har den store fordel, at det ikke splintrer i sylespidse skår, hvis ruden skulle gå i stykker. Det hærdede glas nærmest ’granulerer’, mens det laminerede glas krakelerer, og skårene bliver så hængende i lamineringen. Dermed risikerer du ikke at skære dig på vildfarne skår – dem er der nemlig ingen af. Og eventuelle tyveknægte vil få sværere ved at trænge ind i din butik, når ruden ikke splintrer, men  ’nøjes med’ at krakelere.

KONTAKT DET KLARE UDSYN

Vi hjælper dig gerne med at skifte til nye butiksruder. Kontakt os på mail eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside, Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, der bliver svært at sige nej til.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular