2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Glastag som overdækning

Et glastag kan være en god måde at få mere dagslys på.

  • Glas i taget er med til at give boligen en masse lys.
  • Ved enkelt lag klart glas eller mat glas lader man lyset strømme igennem.
  • Alle glassene kan fåes med solafskærmende glas
  • Termoruderne fåes med lamineret glas, hærdet glas eller hærdet lamineret glas
  • Det kan være termoruder der forhindre kraftig kondens på undersiden.
  • Fælles for alle glastagstyper er at der skal anvendes sikkerhedsglas så der ikke sker personskade ved brud.
  • Ovenlys og glastage giver også mere sollys, fordi andre bygninger ikke skygger for solen.

Termoruder med hærdet sikringsglas

Hærdet sikringsglas er stærkere end almindeligt glas – faktisk helt op til 4-6 gange stærkere. Det hærdede glas gør, at ruden ikke splintrer med skarpe skår, hvis der ryger en hård genstand ind i den – i stedet knuses ruden i mange tusinde stykker på størrelse med småsten. Stykkerne er ikke skarpe, så man slipper for store, dybe snitsår, hvis man får nærkontakt med den knuste rude. Denne type af sikringglas er meget velegnet til indgangspartier, døre, busskure, tag, mv. Hærdet glas anvendes desuden til brusekabiner, glasdøre, facadebeklædning og andre steder, hvor der er behov for at lave huller/hak i overfladen, da hærdet glas er mindre tilbøjeligt til revnedannelse og brud.

Glas er et fantastisk materiale også når det kommer til overdækning. Ikke alene lader det lyset skinne igennem, uden skygger, det er også let at holde rent og vedligeholde gennem årene. Den lette vedligeholdelse hjælper med til at sikre at det ikke er unormalt at et glastag holder i 15 til 20 år.

Det er dog vigtigt at du vælger det rigtige glas, for at få en løsning som du kan blive tilfreds med. Nogle steder kan det eksempelvis være en god ide at anvende termoglas, frem for enkeltlags, eller mat glas frem for et helt klart stykke. Det kan også være svært at håndtere glasset ved opsætning.

Glastag med termoruder

Vælg en professionel

Derfor er det en god ide at involvere et professionelt glarmester firma, som Det Klare Udsyn til opgaven. Sammen kan vi vælge rigtige tagløsning for dig.

Skulle det af en eller anden grund gå galt skal et glastag være lavet af sikkerhedsglas. Det sikrer at der ikke sker personskade ved brud. Vi anbefaler altid sikkerhedsglas når du bestiller dit glastag hos Det Klare Udsyn.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder og få et godt tilbud på din nye overdækning i glas.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular