2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Glas sikring mod indbrud

Fordi vinduesruder i sagens natur er fremstillet af glas, kan de gå i stykker. Især, hvis en indbrudstyv rigtig gerne vil ind. Men der er jo ingen, der siger, at man ikke kan gøre det så svært som muligt for tyven – f.eks. med vinduer med sikringsglas.

HVAD ER SIKRINGSGLAS?

Det er muligt at sikre sig bedre med glassikring mod indbrud. Sikringsglas er en særlig type ruder, der er fremstillet på en anden måde end traditionelle termoruder – nemlig i hærdet, lamineret eller hærdet OG lamineret glas. Alle tre forskellige sikringsglas er meget stærke, og ingen af dem splintrer, som man kender det fra en traditionel rude, hvis uheldet skulle være ude. Det gør, at der ikke er så stor fare for personskade, lige som det også gør tyvens liv noget mere vanskeligt.

Det Klare Udsyn tilbyder at udskifte dine ruder enten derhjemme eller i forretningen – eller begge steder – både hurtigt og professionelt. Kontakt os for et rigtig godt tilbud, som du ikke har råd til at sige nej til. Helt og aldeles uforpligtende, naturligvis.

GLASSIKRING, HÆRDET

Det hærdede sikringsglas er mere robust end traditionelt vinduesglas- 4-6 gange mere robust, faktisk. Fordi glasset er hærdet, splintrer det ikke i skarpe slår, hvis nogen forsøger at slå sig igennem den – den bliver i stedet knust i mange tusinde småstykker, der ikke er skarpe. Det letter oprydningen og gør, at der ikke er risiko for at komme til skade. Hærdet sikkerhedsglas er meget egnet til døre, busskure, butiksfacader, mv.

GLASSIKRING, LAMINERET

Det laminerede sikringsglas er to traditionelle ruder af vinduesglas, som er blevet lamineret, så de sidder sammen. Hvis glasset bliver slået i stykker, holder lamineringen på glasset, så skårene bliver hængende – til fordel for dig og til gene for tyven. Den laminerede glassikring er meget velegnet til at modstå skud, hærværk og indbrud.

GLASSIKRING, HÆRDET OG LAMINERET

Det hærdede og laminerede sikringsglas er den mest holdbare type sikringsglas. Glasset er, som nævnt, både hærdet og lamineret, og det kan holde til det meste. Meget velegnet til at øge sikkerheden – både derhjemme og i forretningen/på kontoret.

KONTAKT DET KLARE UDSYN FOR GLASSIKRING MOD INDBRUD

Hvis du gerne vil have udskiftet dine ruder, så du får glassikring mod indbrud, kan Det Klare Udsyn ordne det for dig både hurtigt, professionelt og til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os på mail eller telefon, så finder vi en løsning, der passer perfekt til dig.

Sikringsglas

Sikringsglas er en særlig type ruder, der er fremstillet på en anden måde end traditionelle termoruder – nemlig i hærdet, lamineret eller hærdet OG lamineret glas. Alle tre forskellige sikringsglas er meget stærke.

Hærdede sikringsglas

Det hærdede sikringsglas er mere robust end traditionelt vinduesglas- 4-6 gange mere robust, faktisk. Fordi glasset er hærdet, splintrer det ikke i skarpe slår, hvis nogen forsøger at slå sig igennem.

Hærdede og laminerede sikringsglas

Hvis du gerne vil have udskiftet dine ruder, så du får glassikring mod indbrud, kan Det Klare Udsyn ordne det for dig både hurtigt, professionelt og til en konkurrencedygtig pris.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular