2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Forsikringsskader med glas hjælper Det klare udsyn med

Forsikringsskader glas

Glas er ofte værd at forsikre, da det kan være en skrøbelig størrelse. Men en glasforsikring har du mulighed for at anmelde det som en forsikringsskade, hvis du får en knust rude, hvis bruserdøren går i stykker, eller altanafskærmningen krakelerer. Det er imidlertid værd at bemærke, at der er nogle glasrelaterede ting, det ikke kan lade sig gøre at forsikre sig imod, bl.a. punkterede termoruder. Men en bold gennem en rude eller et indbruds(forsøg), der afstedkommer knust glas – det kan forsikres!

Det Klare Udsyn

Din lokale glarmester, som er eksperter inden for bl.a. forsikringsskader, der har med glas at gøre. Vi er vant til at være i kontakt med mange forskellige forsikringsselskaber, og vi samarbejder helt sikkert også med dit selskab.

Sådan foregår det, når du har en forsikringsskade i glas

Når du får en skade på en rude, en bruserdør, en altanafskærmning, eller noget andet af glas i enten hjemmet eller virksomheden, skal du kontakte os som det første. Vi besigtiger skaden, og herefter tager vi os af korrespondancen med dit forsikringsselskab. Det vil sige, at du ikke selv behøver at afgive en skadesanmeldelse – det skal vi nok sørge for, lige som vi også sørger for, at udbedre skaden, så den kommer til at se ud som ny.

Hvem er Det Klare Udsyn?

Det Klare Udsyn er professionel glarmester og vinduespudser og har været i branchen i mere end 20 år. Det giver os en bred indsigt i alle former for glasreparationer og sikrer dig som kunde, at vi udfører et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet – hver gang! Kontakt os på telefon eller mail, hvis du har behov for en, der ikke blot klarer reparationen af din forsikringsskade i forbindelse med glas, men som tager sig af hele processen. Eller læs mere om os på vores hjemmeside www.detklareudsyn.dk.

 Hjælp til forsikringssager, glas

Selv om det ikke er muligt at forsikre sig mod punkterede termoruder, er du altid velkommen til at kontakte os hos Det Klare Udsyn, hvis du har en anden glasrelateret forsikringssag, eller du har en eller flere termoruder, du skal have skiftet. Vi har lang erfaring inden for termoruder og glasskader i det hele taget og rykker hurtigt ud.

Forsikringsskader glas

Det Klare Udsyn. Er eksperter inden for bl.a. forsikringsskader, der har med glas at gøre.

Glas forsikring

Det Klare Udsyn er vant til at være i kontakt med mange forskellige forsikringsselskaber, og vi samarbejder helt sikkert også med dit selskab.

Termoruder forsikring

Kontakte Det Klare Udsyn, hvis du har en anden glasrelateret forsikringssag.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular