2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder med energiruder og varm kant

ENERGIGLAS SPARER DIG PENGE

Det er ikke billigt at skifte alle ruderne i hjemmet eller virksomheden ud, men skifter du til energiruder, er der penge at hente i det lange løb. Typisk er investeringen til nye ruder tjent hjem i løbet af 2-3 år, da du sparer penge på varmeregningen, og ejendomsvurderingen stiger. Læg dertil, at du får et meget bedre indeklima ud af at have energiglas i termoruderne – slut med træk, kondens og evt. skimmel.

HVAD ER ENERGIRUDER MED VARM KANT?

Energiruder er en termoruder med endnu bedre isoleringsegenskaber, hvilket indebærer, at indeklimaet bliver bedre, at boligen holder bedre på varmen, og at din energiregning dermed holdes lavt. Ved varmkant skal det forstås sådan at den almindelige blanke skinne som sidder imellem glassene bliver udskiftet med en sort kunst fiber skinne som varmes op af solen. Den varme kant er elegant at se på og giver intet genskin – det kan en aluliste godt gøre. Under listen er et hulrum, som er fyldt med et isolerende materiale. Det vil sige, at den varme kant afhjælper kuldebroer, hvilket gør isoleringen endnu bedre.

ENERGIRUDER MED VARM KANT GIVER MINDRE KONDENS

Bedre isolering og reduceret varmeregning er gode argumenter for at vælge en energirude med varm kant, men fordelene slutter ikke her. Den varme kant afhjælper nemlig også, pga. sine fremragende isolerende egenskaber, kondens i kanten på ruden. Meget kondens kan skade ruden på sigt grundet risiko for råd og svamp, så jo mindre kondens, jo bedre.

DET KLARE UDSYN – ALLE DE VARME KANTER, DU ØNSKER

Det Klare Udsyn kan klare alle former for opgaver, der er relateret til glas. Vi kan også optimere dine ruder og skaffe dig et bedre indeklima og en billigere energiregning. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Hvis du ønsker det, kan vi udskifte dine ruder til nogle, der isolerer endnu bedre end de ruder, du har i forvejen. F.eks. energiruder med varm kant. Det Klare Udsyn anbefaler termoruder med varmkant. Vi er hurtige og effektive – for ikke at tale om professionelle – så resultatet bliver med garanti tilfredsstillende. Kontakt os på mail eller telefon med det samme, så tager vi en snak om dine behov. Og hvis vi ønsker det, sender vi gerne et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular