2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

ENERGIGLAS MED VARM KANT

Det Klare Udsyn kan klare alle former for opgaver, der er relateret til glas. Vi kan også optimere dine ruder og skaffe dig et bedre indeklima og en billigere energiregning. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Hvis du ønsker det, kan vi udskifte dine ruder til nogle, der isolerer endnu bedre end de ruder, du har i forvejen. F.eks. energiruder med varm kant.

Mange år i branchen

Gennem mange år i branchen har vi opbygget en solid erfaring. Denne erfaring kommer altid vores kunder til gode både gennem kvalitet, priser og rådgivning om Energiruder med varm kant.

HVAD ER ENERGIRUDER MED VARM KANT?

Energiruder er en termoruder med endnu bedre isoleringsegenskaber, hvilket indebærer, at indeklimaet bliver bedre, at boligen holder bedre på varmen, og at din energiregning dermed holdes lavt. Ved varmkant skal det forstås sådan at den almindelige blanke skinne som sidder imellem glassene bliver udskiftet med en sort kunst fiber skinne som varmes op af solen. Den varme kant er elegant at se på og giver intet genskin – det kan en aluliste godt gøre. Under listen er et hulrum, som er fyldt med et isolerende materiale. Det vil sige, at den varme kant afhjælper kuldebroer, hvilket gør isoleringen endnu bedre.

ENERGIRUDER MED VARM KANT GIVER MINDRE KONDENS

Bedre isolering og reduceret varmeregning er gode argumenter for at vælge en energirude med varm kant, men fordelene slutter ikke her. Den varme kant afhjælper nemlig også, pga. sine fremragende isolerende egenskaber, kondens i kanten på ruden. Meget kondens kan skade ruden på sigt grundet risiko for råd og svamp, så jo mindre kondens, jo bedre.

DET KLARE UDSYN – ALLE DE VARME KANTER, DU ØNSKER

Det Klare Udsyn anbefaler termoruder med varmkant. Vi er hurtige og effektive – for ikke at tale om professionelle – så resultatet bliver med garanti tilfredsstillende. Kontakt os på mail eller telefon med det samme, så tager vi en snak om dine behov. Og hvis vi ønsker det, sender vi gerne et uforpligtende tilbud.

Energiruder med varm kant i Lyngby, Værløse, Gentofte og Hellerup

Energiruder er, ret beset, en form for termoruder. Blot med endnu bedre isoleringsegenskaber, hvilket indebærer, at indeklimaet bliver bedre, at boligen holder bedre på varmen.

Energiruder med varm kant i Hellerup, Værløse, Gentofte og Lyngby

Varm kant afhjælper også, pga. sine fremragende isolerende egenskaber, kondens i kanten på ruden. Meget kondens kan skade ruden på sigt grundet risiko for råd og svamp.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular