2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder med energiglas

Typisk består termoruder af to lag glas. Lagene er placeret med en vis afstand mellem hinanden, og mellem lagene er der en form for hulrum – enten fyldt med luft eller en gasart med isolerede egenskaber. Termoruder isolerer således glimrende, men har du et hus eller en virksomhed, hvor det kniber med indeklimaet, kan det være en fordel at kigge på energiglas i termoruder. Energiglas i termoruder – også bare kaldet energiruder – ligner de traditionelle termoruder meget, hvad angår opbygningen med glaslag, hulrum. Forskellen er blot, at der på energigasset er en meget tynd metalbelægning på det inderste lag glas.

 

Metal på termoruderne – hvad skal det nu betyde?

Det kan lyde underligt, at der er en metalbelægning på energiruden, men der er mening med galskaben. Energiglas fungerer nemlig sådan, at når sollyset trænger ind gennem termoruden, så sørger før omtalte metalbelægning for, at meget af varmen fra solen reflekteres tilbage i rummet. Det gør rummet varmere og forbedrer i det hele taget indeklimaet – og prisen på din varmeregning.

 

ENERGIGLAS SPARER DIG PENGE

Det er ikke billigt at skifte alle ruderne i hjemmet eller virksomheden ud, men skifter du til energiruder, er der penge at hente i det lange løb. Typisk er investeringen til nye ruder tjent hjem i løbet af 2-3 år, da du sparer penge på varmeregningen, og ejendomsvurderingen stiger. Læg dertil, at du får et meget bedre indeklima ud af at have energiglas i termoruderne – slut med træk, kondens og evt. skimmel.

 

Vil du vide mere om energiglas i termoruder?

Gennem mange års opgaver fra hele Nordsjælland har vi opbygget en stor erfaring. Vi er derfor en solid samarbejdspartner hvis du vil vide mere om energiglas i termoruder. Du er altid velkommen til at kontakte os på 21162021 eller 44492699.

Energiglas i termoruder i Lyngby, Værløse, Hellerup og Gentofte

Skifte alle ruderne i hjemmet eller virksomheden ud til energiruder, så er der penge at hente i det lange løb.

Energiglas i termoruder i Gentofte, Værløse. Lyngby og Hellerup

Du får et meget bedre indeklima ud af at have energiglas i termoruderne – slut med træk, kondens og evt. skimmel.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular