2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

GLARMESTER KØBENHAVN

HAR DU BRUG FOR EN GLARMESTER I KØBENHAVN?

Står du og skal bruge en glarmester i København? Hos DetKlareUdsyn.dk klarer vi alle former for glasrelaterede opgaver – lige fra udskiftning af ruder, reparation af altanafskærmninger og/eller brusekabiner, mv. Vi rådgiver også gerne om, hvilke ruder du med fordel kan bruge i dit hjem/din virksomhed, og har du en verserende, glasrelateret forsikringssag, kan vi også hjælpe dér – både med udbedringen og forsikringspapirerne. Kort sagt: DetKlareUdsyn.dk er din go to-glarmester i København og omegn.

Vi har været i glarmesterbranchen i mange år, og vi tør godt kalde os eksperter inden for mere eller mindre alt, der har med glas at gøre. Og vil du gerne have dine ruder pudset, klarer vi også den. Uanset opgaven er vi hurtige og professionelle – og vores mange tilfredse kunder er vores bevis for, at vi er dygtige til det, vi laver.

Få skiftet til – eller rådgivning om – alle typer ruder

DetKlareUdsyn.dk arbejder med og rådgiver om alle typer vinduesruder. Skal du skifte til termoruder, energiruder – og i givet fald, hvor mange lag energiglas skal der så være i? – sikringsruder, lydisolerende ruder eller noget helt andet, er vi din glarmester. Forsikringsskader, der omhandler glas, kan vi som nævnt også klare; du skal blot kontakte os, når skaden er sket, og når vi har besigtiget den, indgiver vi en skadesanmeldelse til dit forsikringsselskab. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i landet – også dit.

Vi samler på tilfredse kunder

Med fare for at lyde pralende, så samler vi på tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis mange af. Faktisk er alle vores kunder tilfredse, og det tør vi godt sige skyldes, at vi udfører professionelt arbejde i topkvalitet. Så kontakt os endelig, hvis du har behov for en glarmester i København eller omegn.

En glarmester med erfaring

DetKlareUdsyn.dk har pudset ruder og skiftet glas og lavet øvrigt glarmesterarbejde i København og omegn i 30 år. Vores erfaring er imidlertid noget længere, og vi har derfor godt styr på, hvad vi laver. Det kan også ses på resultaterne. Priserne? Dem holder vi bevidst på et lavt niveau, så de fleste har mulighed for at være med.

Glarmester København

Mangler du en glarmester i København. DetKlareUdsyn.dk har været i glarmesterbranchen siden 1997. Skal du skifte til termoruder, energiruder, sikringsruder eller lydisolerende ruder er vi din glarmester.

Sikringsglas mød indbrud med din glarmester København

Glarmester detklareudsyn.dk laver alle slags butiksruder i hærdet glas, lamineret glas eller i alm glas.

Glarmester København - specialist i brusekabiner i glas

Detklareudsyn.dk er specialist i brusekabiner. En brusekabine laves altid i hærdet glas som er enten klart glas, frostet glas. Det kan nano behandles hvis et ønskes.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular