2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder til Butiksvinduer

Leverings dygtige i alle slags termoruder.

 

  • Vi leverer og udskifter alle former for butiksruder.
  • Vi rykker hurtigt ud til en beskadiget butiksrude og sørger for afdækning.
  • Den nye rude monteres med kort varsel og til mindst mulig gene for butikkens medarbejdere og kunder.
  • Du skal oplyse dit forsikringsselskab om skaden.
  • Vi opmåler glasskaden med henblik på hurtig i sættelse af ny rude.
  • Vi hjælper med vejledning i hvad for en type butiksrude vi vil anbefale, da der findes mange slags sikringsglas.

Butiksruder i Storkøbenhavn. Ring for hurtig udskiftning.

Når der er sket skade på butiksruden skal der handles hurtigt. Det ved vi hos Det Klare Udsyn, hvorfor vi hurtigt rykker ud og afdækker, samt hurtigst muligt udskifter den gamle butik rude.

Nye butiksruder

Hvis du driver en butik, og dine butiksruder trænger til en udskiftning – enten fordi de er gået i stykker, eller fordi du gerne vil opgradere til nogle nye butiksvinduer, der er lidt sikrere end de gamle, f.eks. termoruder med sikringsglas – så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig.

Det Klare Udsyn er din professionelle glarmester, som løser alle tænkelige opgaver relateret til glas for både virksomheder og private.

Sikkerhedsvinduer mod tyveri

Det klare udsyn anbefaler

Når det gælder nye butiksruder, anbefaler vi til hver en tid termoruder med sikringsglas. Det gør vi, fordi sikringsglas, som navnet antyder, er væsentligt sikrere end traditionelle termoruder, hvilket skyldes fabrikationen af dem. Og det er jo desværre ikke alle, der har lige nemt ved at kende forskel på dit og mit.

Med sikringsglas kan din butiksrude modstå det meste. Det gør det væsentligt sværere at begå indbrud, eller udøve hærværk og i de fleste tilfælde kan ruden også holde eventuelle skud ude af butikken.

Med andre ord bliver din butik mere sikker for dig, dine kunder og dine ansatte. Kontakt Det Klare Udsyn i dag, for at høre mere om mulighederne og få et godt tilbud på sikring af din butik.

Flere forskellige typer sikkerhedvinduer egner sig til butiksvinduer

Der findes tre forskellige typer sikringsglas/sikkerhedsvinduer, som vil egne sig fortrinligt til nye butiksruder.

Af de nævnte typer sikringsglas, er det de ruder med hærdet og lamineret glas, der er de ’sikreste’, men de øvrige typer er også fuldt ud egnede som nye butiksruder. Alle tre typer glas har den store fordel, at det ikke splintrer i sylespidse skår, hvis den butiksrude skulle gå i stykker. Det hærdede glas nærmest ’granulerer’, mens det laminerede glas krakelerer, og skårene bliver så hængende i lamineringen. Dermed risikerer du ikke at skære dig på vildfarne skår – dem er der nemlig ingen af. Og eventuelle tyveknægte vil få sværere ved at trænge ind i din butik, når butiksruden ikke splintrer, men  ’nøjes med’ at krakelere.

Kontakt det klare udsyn

Vi hjælper dig gerne med at skifte til nye butiksvinduer. Kontakt os på mail eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside, Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, der bliver svært at sige nej til.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular