2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Brusevæg i hærdet glas

Ny Brusevæg i hærdet glas

Hvis du skal bruge en ny brusevæg, eller badeværelset trænger til en generel opfriskning, så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig. Vi kan levere en brusevægge i enten klart eller mat glas i 8-10 mm tykkelse med poleret kanter i den stil, der passer til netop dit badeværelse. En brusevæg i en ordentlig kvalitet kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket på dit badeværelse – fra måske at have set lidt ’tilfældigt’ ud, kan en stilfuld brusevæg binde rummet sammen og give en rød tråd gennem det hele.

Proces.

Hærdet glas har gennemgået en proces, hvor det er blevet opvarmet til ca. 650 grader og derefter afkølet. Denne hærdning af glasset gør det op til 5 gange stærkere end almindeligt glas, hvilket er utroligt vigtigt. Hærdet glas som anvendes til brusekabiner, glasdøre og andre steder, hvor der er behov for at lave huller/hakker i overfladen. Alle dørene leveres med poleret kanter. Hærdet glas er mindre tilbøjeligt til revnedannelse og brud. Når glasset splintres vil glasset gå i mange tusinde stykker. De er ikke skarpe, så man undgår personskade og store snitsår.

Fordele.

Der er mange fordele ved at vælge glas.Det ser flot og enkelt ud, er let at holde rent og skal ikke vedligeholdes. Endelig kan valget af glas gøre at rummet udnyttes bedre og ser større ud. En flisevæg optager væsentligt mere plads og lukker ikke lyset ind, mens et badeforhæng sjældent passer ind eller giver den gode afskærmning der ønskes.

Det Klare Udsyn laver brusevægge i glas på special mål, så den udnytter pladsen på dit badeværelse optimalt og sætter den naturligvis op for dig. Så ved du at det er gjort korrekt.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular