2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Brusekabine afskærmning i glas

Brusekabine afskærmning i glas

Der er mange fordele ved at vælge glas, når der skal laves en afskærmning af brusenichen. Det ser flot og enkelt ud, er let at holde rent og skal ikke vedligeholdes. Endelig kan valget af glas gøre at rummet udnyttes bedre og ser større ud.

Det er sandsynligvis også billigere end du tror, at få opsat en bruseniche i glas. Kontakt Det Klare Udsyn og hør hvad vi kan gøre for dig.

Brusekabine i glas på specialmål

Vi kan tilpasse din bruseniche, så den udnytter pladsen på dit badeværelse optimalt og sætter den naturligvis op for dig. Så ved du at det er gjort korrekt.

Som det ses på billedet gør glasset at dit badeværelse ikke kommer til at virke mindre.

Alternativerne til en bruseniche afskærmning af glas har alle deres problemer. En flisevæg optager væsentligt mere plads og lukker ikke lyset ind, mens et badeforhæng sjældent passer ind eller giver den gode afskærmning der ønskes.

Kontakt derfor Det Klare Udsyn, for at høre mere om muligheden for at få en bruseniche, der passer til dit badeværelse.

Brusekabiner i glas i specialmål

Det klare udsyn tilpasse din brusekabine, så den udnytter pladsen på dit badeværelse optimalt og sætter den naturligvis op for dig. Så ved du at det er gjort korrekt.

 

Bruseniche afskærmning i glas

Som det ses på billedet gør glasset at dit badeværelse ikke kommer til at virke mindre. Kontakt derfor Det Klare Udsyn, for at høre mere om muligheden for at få en bruseniche, der passer til dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular