2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Bruseafskærmning i klart og mat glas

Ny Bruseafskærmning

Hvis du skal bruge en ny bruseafskærmning, eller badeværelset trænger til en generel opfriskning, så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig. Vi kan levere en brusedør i enten klart eller mat glas i den stil, der passer til netop dit badeværelse. En brusedør i en ordentlig kvalitet kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket på dit badeværelse – fra måske at have set lidt ’tilfældigt’ ud, kan en stilfuld bruseafskærmning binde rummet sammen og give en rød tråd gennem det hele.

 

Hvem er Det Klare Udsyn?

Det Klare Udsyn er professionel glarmester. Vi opererer i og omkring København, og vi laver alt i glas. Det vil sige, at du kan ringe til os, hvis der er røget en bold gennem din rude, hvis du  har haft indbrud, og en eller flere ruder er blevet smadret, hvis du skal bruge en glasafskærmning til terrassen, hvis du er træt af beskidte ruder, der er svære at få rene uden professionel hjælp – og altså også interiør af glas til eksempelvis badeværelset.

 

Hvornår blev vi grundlagt

Det Klare Udsyn blev grundlagt i 1997, men vi har endnu længere erfaring end det, så vi ved, hvad vi laver, og det kan i høj grad ses på slutresultatet. Og på vores kunders feedback – vi har udelukkende tilfredse kunder, og vi gør vores ypperste for, at det bliver ved med at være sådan ved at gøre et førsteklasses stykke arbejde. Hver gang.

 

Kontakt os ved behov for ny brusedør i klart og/eller mat glas

Vi laver kun brusedøre og vægge på specialmål, og skulle du have et badeværelse med helt skæve mål, kan vi også klare dét. Kontakt os, hvis du går med overvejelser om at give dit badeværelse en make-over med en brusedør i klart og/eller mat glas – så tager vi en snak om det, som ender ud i et godt tilbud. Ganske uforpligtende, naturligvis!

bruseafskærmning

Vi laver brusedøre i både standard- og specialmål, og skulle du have et badeværelse med helt skæve mål, kan vi også klare det.

Brusedøre i både standard- og specialmål

En brusedør i en ordentlig kvalitet kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket på dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular