2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

BRUSEDØR I GLAS

Mere rummelighed

Glas og spejle er en god måde at give et badeværelse rummelighed og eksklusivitet. Med en brusedør i glas får du en flot afgrænsning af badet og slipper en gang for alle af med de nærgående bruseforhæng. Samtidig er glas let at holde rent og det får ikke rummet til at virke mindre, som alternativerne. Vi kan levere en løsning som er specielt tilpasset til jeres badeværelse og behov, inklusiv professionel opsætning, til en rimelig pris.

Del jeres tanker og få professionel vejledning

Hvis I allerede ved hvad I ønsker kan vi give jer et godt tilbud. Hvis I har lyst til at vide mere om mulighederne står vi også til rådighed. Vi har stor erfaring med at indrette badeværelser, så vi er klar med gode råd og ideer til hvordan glas og spejle kan gøre rummet mere indbydende og måske endda overraske jer med mulighederne.

Vi har gjort din brusedør i glas sikker

Alle vores glasdøre og vægge produceres i 8-10 mm hærdet glas med poleret kanter, der kan holde til at blive brugt. Skulle det alligevel gå galt så er glasset hærdet og vil derved splintres  i mange tusinde stykker. De er ikke skarpe, så man undgår personskade og store snitsår. I kan trygt lade jeres børn benytte badeværelset.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular