Priser på termoruder

Priser på termoruder

Priser på termoruder: Hvad kan du forvente?

Overvejer du at udskifte dine gamle vinduer med nye termoruder? Prisen på termoruder afhænger af en række faktorer, herunder:

Type rude:

  • 2-lags termorude: Den billigste løsning, typisk mellem 1.500 og 2.500 kr. pr. m2.
  • 3-lags termorude: Den bedste isoleringsevne, men også den dyreste løsning, typisk mellem 2.500 og 4.000 kr. pr. m2.
  • Lavenergilaminerede ruder: Giver god lyddæmpning og øget sikkerhed, men dyrere end almindelige termoruder, typisk mellem 3.000 og 5.000 kr. pr. m2.

Størrelse på vinduet:

Jo større vinduet er, desto dyrere bliver termoruden.

Montering:

Prisen på montering afhænger af glarmesteren og opgavens omfang. Typisk kan man regne med at betale mellem 500 og 1.000 kr. pr. vindue for montering.

Andre faktorer:

Udover de nævnte faktorer kan prisen også påvirkes af tilbehør som f.eks. solafskærmning, sprøjtestøbte vindueskarme og specialglas.

Eksempel priser:

Her er et par eksempel priser på termoruder:

  • 2-lags termorude, 1 m2: 1.800 kr.
  • 3-lags termorude, 1,5 m2: 3.200 kr.
  • Lavenergilamineret rude, 2 m2: 4.500 kr.

Kontakt os for at få et tilbud på netop din løsning.

Andre artikler

Støjdæmpende ruder

Støjdæmpende ruder Støjdæmpende ruder kan være en god løsning for dig, som døjer med støjgener fra det omkringliggende miljø, eller som måske bare har en ekstra følsom høresans. Læs med her og se hvad vores team har at fortælle om støjdæmpende ruder og deres effekt. Støjdæmpende ruder som middel for…

Solafskærmende termoruder

Solafskærmende termoruder Er du heldig at være indehaver af en bolig med sydvendte vinduer? Eller bor du højt i en bygning, hvor de fleste ruder er vendt mod syd-vest eller syd-øst? Da kender du nok til følelsen af at have en form for had-kærlighedsforhold til solen. I vinterhalvåret er du…

Skift til energiruder

Skift til energiruder Har du også undret dig over, hvad energiruder egentlig ér? Så er du kommet til de rette! Vi har her på siden samlet en selektion af de vigtigste facts angående termoruder. Læs med herunder og bliv klogere! Energiruder er den mest udbredte type rude i dag. Ruden…

Få et tilbud i dag

Ønsker du udskiftning af termoruder til energiruder så er vi ved Det Klare Udsyn altid klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakt os os for et uforpligtende tilbud og vi anbefaler gerne en specifik type energirude, hvis du er i tvivl om hvilken type energivinduer, som egner sig bedst til dit projekt.

Uanset hvilken opgave der har med glas at gøre kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for mere information og vi kommer hurtigt tilbage med et tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer