Forsikringsskader termoruder

Forsikringsskader termoruder

Der kan være rigtig, rigtig mange forskellige grunde til at have brug for at få udskiftet sine gamle ruder med nye. Læs med her og se hvilke – samt hvilke der gør det aktuelt for dig at tage kontakt til dit forsikringsselskab.

Forsikringskader Termoruder

Min rude er gået itu på grund af vind og vejr
Af og til sker der jo uheld, som man ikke har kunnet forudse. Det kan være, at en storm har raset, og at den har fået en genstand til at blæse ind og knuse ruden. Eller det kan være, at et træ er faldet omkuld og har fået ruden ødelagt. Det kan også være, at en bold fra en fodboldkamp i nærheden har ramt direkte ind igennem det porøse glas.

Disse hændelser er jo ret uskyldige og det er svært at blive sur, hvis en uskyldig omgang havefodbold eller vejrgudernes energiske rasen har været skyld i et brud på din rude.
Min rude er gået itu på grund af et indbrud eller indbrudsforsøg Har der været kriminalitet på færde, er der derimod grund til at hidse sig op. Det kan være, at du har oplevet hærværk, eller det kan være, at det er sket, at en eller flere indbrudstyve har været forbi i nattens mulm og mørke og forsøgt at skaffe sig adgang til din bolig via et af dine vinduer.

Min rude er gået itu på grund af aldring
Det kan også være at tiden har gjort sit arbejde og gjort at vinduerne er blevet angrebet af svamp og/eller råd efter mange års tro tjeneste.

Hvornår kan jeg kontakte mit forsikringsselskab?
Du kan kontakte forsikringen hvis en eller flere af dine ruder er blevet ødelagt på grund af indbrud(sforsøg), en boldspilsulykke eller et uvejr. Er vinduerne blot blevet helt almindeligt gamle og slidte, skal du selv financiere en udskiftning af dem.

Andre artikler

Støjdæmpende ruder

Støjdæmpende ruder Støjdæmpende ruder kan være en god løsning for dig, som døjer med støjgener fra det omkringliggende miljø, eller som måske bare har en ekstra følsom høresans. Læs med her og se hvad vores team har at fortælle om støjdæmpende ruder og deres effekt. Støjdæmpende ruder som middel for…

Solafskærmende termoruder

Solafskærmende termoruder Er du heldig at være indehaver af en bolig med sydvendte vinduer? Eller bor du højt i en bygning, hvor de fleste ruder er vendt mod syd-vest eller syd-øst? Da kender du nok til følelsen af at have en form for had-kærlighedsforhold til solen. I vinterhalvåret er du…

Skift til energiruder

Skift til energiruder Har du også undret dig over, hvad energiruder egentlig ér? Så er du kommet til de rette! Vi har her på siden samlet en selektion af de vigtigste facts angående termoruder. Læs med herunder og bliv klogere! Energiruder er den mest udbredte type rude i dag. Ruden…

Få et tilbud i dag

Ønsker du udskiftning af termoruder til energiruder så er vi ved Det Klare Udsyn altid klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakt os os for et uforpligtende tilbud og vi anbefaler gerne en specifik type energirude, hvis du er i tvivl om hvilken type energivinduer, som egner sig bedst til dit projekt.

Uanset hvilken opgave der har med glas at gøre kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for mere information og vi kommer hurtigt tilbage med et tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer