Brusekabine i glas

Brusekabine i glas

Kender du det at du føler at dit hjem bare trænger til et eller andet nyt?

Det er svært lige at sætte fingeren på hvad præcist. Du har fået haven ordnet med et nyt smukt rosenbed foran solterrassen, indkørslen skinner med frisk lys grus på stien op imod det flotte indgangsparti med de indgraverede figurer, som du har været vild med siden at du købte huset tilbage i 90’erne. Køkkenet fik nye bordplader og nye hvidevarer i sommer, og sidste år købte du til stuen en ny sofa i turkis.

For dit indre øje tager du en slentretur rundt igennem huset. Alt er ret lækkert og sådan lidt filmisk-sexet – faktisk sådan som du altid har drømt om, at du en gang skulle komme til at bo. Nu er du her endelig. I dit drømmehus. Alligevel er der et eller andet der mangler.

Hvad er det?

Du går, stadig for dit indre blik, ud af soveværelset og drejer om hjørnet. Pludselig finder du sig selv stående foran den åbne dør ind til badeværelset. Du tager et skridt og står nu i selve rummet. Det er et forholdsvis stort badeværelse med smukke klinker i en farve der befinder sig et sted midt imellem græs og mint. Igen er det lidt film-agtigt – bare rigtig flot. Du drejer langsomt om mod højre og får da øje på brusekabinen, som du altid har ignoreret. Den er fra Ikea og helt, helt almindelig. Faktisk lige en kende for kedelig til dit eventyrlige hus. Det kan være at du mangler en idé til hvad du skal finde på som et smukt og sanseligt alternativ?

Vi som termorudeeksperter kan på det kraftigste anbefale at kontakte os og høre lidt om hvad vi tilbyder af brusekabiner i glas. Vi har et bredt udvalg af smukke og elegante idéer der med stor sikkerhed vil opfylde dine vildeste fantasier.

Andre artikler

Støjdæmpende ruder

Støjdæmpende ruder Støjdæmpende ruder kan være en god løsning for dig, som døjer med støjgener fra det omkringliggende miljø, eller som måske bare har en ekstra følsom høresans. Læs med her og se hvad vores team har at fortælle om støjdæmpende ruder og deres effekt. Støjdæmpende ruder som middel for…

Solafskærmende termoruder

Solafskærmende termoruder Er du heldig at være indehaver af en bolig med sydvendte vinduer? Eller bor du højt i en bygning, hvor de fleste ruder er vendt mod syd-vest eller syd-øst? Da kender du nok til følelsen af at have en form for had-kærlighedsforhold til solen. I vinterhalvåret er du…

Skift til energiruder

Skift til energiruder Har du også undret dig over, hvad energiruder egentlig ér? Så er du kommet til de rette! Vi har her på siden samlet en selektion af de vigtigste facts angående termoruder. Læs med herunder og bliv klogere! Energiruder er den mest udbredte type rude i dag. Ruden…

Få et tilbud i dag

Ønsker du udskiftning af termoruder til energiruder så er vi ved Det Klare Udsyn altid klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakt os os for et uforpligtende tilbud og vi anbefaler gerne en specifik type energirude, hvis du er i tvivl om hvilken type energivinduer, som egner sig bedst til dit projekt.

Uanset hvilken opgave der har med glas at gøre kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for mere information og vi kommer hurtigt tilbage med et tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer