2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Forsikringsskader Tømrer

  • Vi specialister i reparation af forsikringsskader. Vi har kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig. Vi kan til enhver tid komme forbi og besigtige dine forsikringsskader og udarbejde et tilpasset tilbud på en reparation.
  • En forsikringsskade er en skade, som du kan melde til forsikringen, og som du – alt efter din aftale med forsikringsselskabet – eventuelt kan få dækket. Der findes mange forskellige typer af forsikringsskader, som kan have betydning for f.eks. din bygning eller dine møbler. Skaderne kan være følger efter storm, brand eller indbrud, og vi kan altid hjælpe.
  • Vi har mange års erfaring med reparation af forsikringsskader, og det betyder, at vi gennem flere år har opbygget et netværk inden for forsikringsverdenen. Vi arbejder sammen med 10 forskellige forsikringsselskaber, og vi kan derfor med stor sandsynlighed udvikle et tilbud, som passer til dig. Samarbejdet med forsikringsselskaberne er samtidig en indikation om, at du er sikret en kvalitetsfyldt løsning, når skaden opstår.
  • Du kan altid kontakte os, hvis uheldet er ude, og hvis du af den ene eller anden grund har brug for udredning og reparation af en forsikringsskade. Ved at vi kommer forbi dig, er du sikret, at vi er klar over skadernes omfang

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular